Over ons

Eigenlijk moet ik zeggen over mij in plaats van over ons want thuiszonnepanelen.nl is een eenmansoperatie gestart in de zomer van 2011. Op dat moment hadden we zelf net besloten om zonnepanelen te gaan plaatsen. De zoektocht op internet naar goeie en eerlijke informatie om de goeie spullen te kopen bleek best lastig. Het gebrek aan deugdelijke informatie heeft mij doen besluiten om de informatie die ik zelf had verzameld en waarvan ik wist dat het juist was te gaan plaatsen op een website. De website was ook direct een mooie plek om onze eigen ervaringen te delen met anderen.

We zijn inmiddels en paar jaar verder en ik mag wel zeggen dat de website een succes is geworden. Maandelijks komen enkele duizenden bezoekers langs op de website. Naast onze eigen ervaringen met zonnepanelen plaatsen we ook algemeen nieuws en  informatie over zonnepanelen, omvormers en randverschijnselen zoals bijvoorbeeld salderen.

Naast de informatie op de website bieden we nu ook onze bezoekers de mogelijk om offertes te laten maken voor zonnepanelen. De offerte zijn gratis en vrijblijvend.

Groenste Groninger

In 2012 organiseerde de provincie Groningen samen met nog een aantal partijen de verkiezing “Groenste Groninger” uit de tientallen inzendingen werden een aantal finalisten gekozen. Helaas heb ik uiteindelijk niet de titel in de wacht kunnen slepen, maar het was wel een bijzondere ervaring. Het was ook erg goed voor de website want door de media-aandacht trok de website veel extra bezoekers.

Hans Deuze
Dagblad van het Noorden 26-10-2012 (foto: Harry Tielman)

Energiecoöperatie

Door mijn contacten opgedaan tijdens de slotavond van de “Groenste Groninger” verkiezing raakte ik betrokken bij de oprichting van een lokale energiecoöperatie. Daar ben ik een aantal jaren bestuurslid geweest. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd van de hele duurzame energie keten en heb leuke en interessante contacten gelegd met mensen en bedrijven uit de duurzame sector.

Hans Deuze
Eigenaar thuiszonnepanelen

ONTVANG OOK ONZE NIEUWSBRIEF